Om oss

Våre verdier

Utøve lidenskap sammen med likesinnede. Ønske hverandre gode, gjennom godt teamarbeid og gode opplevelser. Sammen er vi sterke og gleder oss over hverandres suksess.

Om oss

Vi utvikler selvstendige mennesker gjennom idrettsglede og fysisk aktivitet i et positivt sosialt felleskap

Du kan begynne rett etter ungdomskolen, det året du fyller 16 år. I år tilbyr vi 5 linjer; E-Sport, Klatring, Trial, Enduro og Motocross. Hos oss møter du engasjerte lærere som alle er utøvende i sine fag.

Skolen er den eneste folkehøgskolen som har linjefag innen motorsport.

Vi har en idrettshall med mange muligheter.
Spinning, styrkerom, fotballbane, basketballbaner, innebandy, volleyball, badminton, svømmehall, badstue m.m. Valle har også et helt nytt friidrettsanlegg med kunstgrassbane, løpebaner rundt og tennisbane. I tillegg er det i nærheten alpinanlegg og flott friluftsterreng.

E-Sport linjen har et klasserom med dedikert 1000/1000 linje.

Gjennom ett år på klatrelinja vil du sitte igjen med læring og opplevelser som du tar med deg resten av livet. Vakre natur- og klatreopplevelser tar deg med på utfordringer du kanskje ikke visste eksisterte.

Motorsenteret litt sør i Valle bruker vi til den tekniske treninga på Motocross, Enduro og Trial. Et stort verksted er tilgjengelig for studentene til vedlikehold av syklene. Her er det crossbane, trialterreng, enduroløyper, innendørsanlegg for trial og undervisningslokaler.

Skolen er en Stiftelse opprettet av Valle kommune i samarbeid med Norges Motorsportforbund.

Vi hører gjerne fra deg!
Copyrights (c) 2017 Setesdal Folkehøgskule. All Rights Reserved.